Yaşları küçük, başarıları Türkiye çapında büyük!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yaşları küçük, başarıları Türkiye çapında büyük!
Abone ol
Daha önce Büyük Bayanlar kategorisinde ikinci ve üçüncülükler elde eden Muğla Büyükşehir Belediyesi Makaralı Yay Bayan Takımı, Kahraman Bagatır İlkbahar Okları Türkiye Şampiyonası’nda yaşları gereği yıldızlar kategorisinde boy göstermesi gerekirken büyük bayanlar kategorisinde de rakiplerine meydana okudular ve Türkiye şampiyonu oldular.

4-7 Nisan 2019 tarihleri arasında uluslararası katılımlı Kahraman Bagatır İlkbahar Okları Türkiye Şampiyonası, Antalya’daki 100. Yıl Okçuluk Tesislerinde yapıldı.

12 ülkeden 591 sporcunun yarıştığı şampiyonaya Bencik’teki Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçuluk Takımı’ndan 6 yıldız kız sporcu ve 1 erkek genç sporcu katıldı.

Bencikli sporcular, yaş gözetmeksizin kendilerinden büyük sporcuların yarıştığı kategori olan büyükler kategorisinde yarıştı. Yarışma sonucunda Sevda Yaka (16) Hazal Burun (15) Songül Lök’den (17) oluşan Makaralı Yay Bayan takımı büyük bayanlar kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu.

Bugüne kadar birçok turnuvada ve kategoride ulusal ve uluslararası dereceler elde eden Antrenör Ejder Sözen’in çalıştırdığı Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçuluk Takımı’nın ilk defa büyük bayanlar kategorisinde Türkiye şampiyonu olması ilçede sevince neden oldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yeni belediye meclisi ilk defa toplandıÖnceki Haber

Yeni belediye meclisi ilk defa toplandı

Belediyedeki Atatürk portresiyle ilgili bir açıklama da ADD’denSonraki Haber

Belediyedeki Atatürk portresiyle ilgili...

Yorum Yazın