Yatağan Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. Yılını Coşkuyla Kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yatağan Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. Yılını Coşkuyla Kutladı
Abone ol

Türkiye'nin her köşesinde coşkuyla kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Yatağan Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle renklendi. Bu yıl 104. yılını kutladığımız bu özel günde, Yatağanlılar bir araya gelerek bayram sevincini doyasıya yaşadılar.

Yatağan Belediyesi, 23 Nisan'ı coşkulu bir şekilde kutlamak adına bir dizi etkinlik düzenledi. Kutlamalar, gündüz Kaya Köspeten Stadından yapılan törenden ve gösterilerden sonra, akşam saatlerinde gerçekleşen fener alayıyla devam etti. Yüzlerce Yatağanlı, ellerinde Türk bayraklarıyla birlik ve beraberlik içinde şehrin sokaklarını doldurarak coşkulu bir yürüyüş gerçekleştirdi. Renkli ışıklar altında gerçekleşen fener alayı, 23 Nisan ruhunu en güzel şekilde yansıttı.

Fener alayının ardından ise Muğla Büyükşehir Belediyesi Popüler Müzik Orkestrası, Yatağanlılarla buluştu. Muhteşem bir konserle bayram coşkusunu doruklara çıkaran orkestra, sevilen şarkıları ve enerjik performansıyla izleyicileri büyüledi. Müzik dolu dakikalar geçiren Yatağanlılar, hep bir ağızdan şarkılara eşlik ederek bayramın tadını çıkardılar.

Yatağan Belediye Başkanı Mesut GÜNAY, yaptığı açıklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın önemine vurgu yaparak, bu özel günde Yatağanlıları biraraya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Başkan Günay, etkinliklere katılan herkese teşekkür ederek, bayramın coşkusunu ve birlikteliğini en güzel şekilde yaşadıklarını ifade etti.

Yatağanlılar ise, düzenlenen etkinliklerle 23 Nisan'ın anlam ve önemini bir kez daha hissettiklerini dile getirdiler. Bayram coşkusunun sokaklara yansıdığı bu özel günde, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiğini belirten Yatağanlılar, Yatağan Belediyesi'ne ve etkinliklere katılan herkese teşekkürlerini iletti.

Yatağan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutlayarak, Türkiye'nin geleceğine olan inancını bir kez daha ortaya koydu. Bu anlamlı günde, birlik ve beraberlik duygularıyla dolu olan Yatağanlılar, geleceğe umutla bakmanın ve çocukların bayramını en güzel şekilde kutlamanın gururunu yaşadılar.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dün saat 17:00 sıralarında Kavak Mahallesi girişinde meydana gelen trafik kazası sonucu Koray HARMANDAR hayatını kaybettiÖnceki Haber

Dün saat 17:00 sıralarında Kavak Mahalle...

Yatağan’da Sezonun İlk Orman Yangını Büyümeden SöndürüldüSonraki Haber

Yatağan’da Sezonun İlk Orman Yangını Büy...

Yorum Yazın