
Yatağan’da, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Turan Apartmanı’nda, Çeri Mimarlık ve Hatice Çeri Avukatlık Bürosu’nun açılışı büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Açılışa, Yatağan Belediye Başkan Vekili Ramazan Öztürk, Yatağan İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çetmi, önceki dönem Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, AKP İlçe Başkanı Emre Karaöz, AKP Kadın Kolları Başkanı Arzu Uyun, çok sayıda esnaf ve vatandaş katıldı.
Açılışta ilk sözü alan önceki dönem Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, yeni ofisin Yatağan’a hayırlı olmasını dileyerek, “Böylesi önemli bir girişimin, şehrimize değer katacağına inanıyorum. Hacer Nur Çeri ve Hatice Çeri’ye bol kazançlar ve başarılar diliyorum” dedi.
Ardından söz alan Yatağan Belediye Başkan Vekili Ramazan Öztürk, “Yeniliklerin ve yeni yüzlerin her zaman toplum için önemli olduğunu” belirterek, Mimar Hacer Nur Çeri ve Avukat Hatice Çeri’ye yeni iş hayatlarında başarılar dileyip, açılışın Yatağan’a hayırlı olmasını temenni etti. Öztürk, konuşmasında, Yatağan’daki genç girişimcilere ve yenilikçi iş alanlarına olan desteğinin devam edeceğini vurguladı.
Açılışın ardından Yatağan İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çetmi, dualarını yaparak ofisin ve sahiplerinin hayırlı olmasını diledi. Ardından kurdele kesimi yapılarak, davetliler ofise geçtiler. Katılımcılar burada ikramlarla ağırlanırken, sıcak bir sohbet ortamı oluştu ve hoş bir muhabbet gerçekleştirildi.
Açılışta katılımcılar, Yatağan’daki yeni girişimlerin arttığını görmekten memnun olduklarını dile getirerek, Hacer Nur Çeri ve Hatice Çeri’ye iş hayatlarında başarılar dilediler. Etkinlik, tüm davetlilerin hayırlı olsun dilekleriyle son buldu.
Kaynak:Sakin KOŞAR
Yorum Yazın