KAVAKLIDERE, 6 YAŞINDAKİ KADİR FERAH’I SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KAVAKLIDERE, 6 YAŞINDAKİ KADİR FERAH’I SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI
Abone ol
Kavaklıdere ilçesinde yaşayan 6 yaşındaki Kadir Ferah, İzmir’de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Küçük yaşta yaşamını yitiren Kadir’in ölümü, ilçede büyük üzüntüye neden oldu.
Edinilen bilgilere göre, Kavaklıdere’nin Çamlıbel Mahallesi’nde yaşayan Selim Ferah’ın oğlu, Şanısever Sert’in torunu olan Kadir Ferah, İzmir’de karşıdan karşıya geçtiği sırada motosikletin çarpması sonucu ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan minik Kadir, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
İLÇE YASA BOĞULDU
Acı haberin ardından Kavaklıdere’de büyük bir üzüntü yaşandı. İlçe halkı, yaşanan kayıptan dolayı derin bir yasa bürünürken, sosyal medyada da çok sayıda taziye mesajı paylaşıldı.
SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
6 yaşındaki Kadir Ferah’ın cenazesi, gözyaşları arasında Çamlıbel Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verildi. Küçük Kadir’in cenazesine ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kadir’in ölümü, Kavaklıdere’de uzun süre unutulmayacak bir hüzün bıraktı.
 

Kaynak:Sakin KOŞAR


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
YATAĞAN’DA ENDOSKOPİ VE KOLONOSKOPİ HİZMETİ BAŞLADIÖnceki Haber

YATAĞAN’DA ENDOSKOPİ VE KOLONOSKOPİ HİZM...

KAYMAKAM İLHAN, BAŞSAVCI BOZKAYA VE EMNİYET MÜDÜRÜ DOĞAN YÖRESEL FUARI ZİYARET ETTİSonraki Haber

KAYMAKAM İLHAN, BAŞSAVCI BOZKAYA VE EMNİ...

Yorum Yazın